Verkkovalmennukset

Nicesisu 2.0 – hyvinvointia ruoasta -verkkovalmennus

Tunnetko usein syyllisyyttä ja huonoa omatuntoa syömisistäsi? Yrität syödä järkevästi, mutta usein illan tullen syöminen on liiallista, jopa hallitsematonta. Tunteisiin, stressiin tai väsymykseen syöminen tuo hyvän olon, mutta se on vain hetkellistä ja pian katumus kalvaa. Epäonnistuminen harmittaa ja tympäisee, nakertaa pystyvyyden tunnetta ja itsetuntoa. Tiedät kyllä, miten pitäisi syödä, mutta jostain syystä tieto ei toimi arjessa. Seuraavana päivänä nipistät syömisistä, mutta olo on nuutunut. Väsyttää, kaipaat energiaa arjen haasteisiin ja painokin on nousussa. Tuntuuko sinusta, että et enää oikein tiedä, miten saisit ruokattoumuksesi paremmalle tolalle?

Muutos on paljon ajattelua, oman toiminnan tarkkailua ja tiedon jäsentämistä uudelleen. Sen lisäksi on tärkeää tehdä kokeiluja ja tarkkailla vaikutuksia, jotta löydät itsellesi toimivat keinot. Uimaan opitaan uimalla, polut syntyvät kävelemällä, muutos toteutuu tekemällä toisin.

Nicesisu-verkkovalmennus tukee sinua muutoksen tekemisessä. Saat vinkkejä ja tietoa sekä tehtäviä, joita tekemällä vahvistat motivaatiotasi, arvioit omaa tilannettasi ja teet suunnitelmia ja kokeilet keinoja muuttaa käyttäytymistäsi.

Miten verkkovalmennus tapahtuu?

Saat uuden valmennusosion sähköpostiisi neljän päivän välein reilun kahden kuukauden ajan. Verkkovalmennukseen on mahdollista liittää henkilökohtaista etäohjausta tai ryhmäohjausta. Jos haluat yhdessä ystäväsi kanssa osallistua valmennukseen ja saada siten tukea toisistanne, olkaa yhteydessä (jaana.laitinen(at)ravsisu.fi), niin saatte tarjouksen. Tai tulkaa mukaan ryhmäohjaukseen www.ravsisu.fi/ryhma.

Nicesisu-verkkovalmennus

– ohjaa rentoon ja terveelliseen syömiseen: säännölliseen ruokarytmiin ja terveellisiin valintoihin. Sinun ei tarvitse opetella ravintosisältötietoja tai noudattaa tiukkoja listoja.

– ohjaa tunnistamaan ja muuttamaan syömiseen vaikuttavia tekijöitä. Saat työkaluja toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa, mikä auttaa painonhallinnassa.

– ohjaa onnistumaan muutoksessa.

Saat lisää energiaa, jaksamista ja hyvinvointia panostaa työhön, perheeseen tai/ja harrastuksiin. Itsestä huolenpito rennoilla ja terveellisillä ruokatottumuksilla on keino edistää omaa terveyttä ja saavuttaa tärkeitä asioita elämässä.

Valmennuksen sisältö on Lihavuuden ehkäisyn ja hoidon Käypä hoito suosituksen mukainen. Se ohjaa suomalaisten Syö hyvää -ravitsemussuositusten 2015 mukaisen ruokavalion toteutukseen.

Nicesisu-verkkovalmennuksen tehtävät ja ohjaus vahvistavat motivaatiota ja ohjaavat käyttäytymisen muutosta. Onnistut!

Loistava lahja itselle, äidille, vaimolle, ystävälle, tyttärelle, siskolle. Saat valmennuksen hintaan 79 euroa.

Palautetta valmennukseen osallistuneilta:

Olen tosi innostunut siitä, että on paljon tekemistä ja pohtimista – joutuu ihan itse töihin, eikä asioita tarjoilla valmiina. Mielenkiintoisia ajatuksia on tullut käytyä läpi.”

Minusta ihan parasta on nuo linkitetyt testit ym. ja se, että joutuu itse asioita pohtimaan. Viimeksi kokonaan läpi käymäni Terveelliset valinnat oli aivan loistava.”

”Joka päivä iloitsen, kun olen vähän edistynyt. Tämä on ollut oikeasti niin kivaa!”

En ollut ymmärtänyt iltapalan merkitystä aiemmin, siksi söin mitä sattui iltapalaksi, eniten herkkuja.”