Asiakaspalaute

Olen saanut hyvää asiakaspalautetta:

”Hei Jaana!

Aikomukseni oli kirjoittaa sinulle jo aikaisemmin, mutta parempi myöhään kun ei ollenkaan. ?

Kiitokset hyvistä ohjeista ja arvokkaista neuvoista.

Haluaisin myös kiittää sinua ihanasta suhtautumisesta ja ihmisläheisestä kohtaamisesta.

On hienoa miten nopeasti osaat luotua turvallisen ja luottavaisen suhteen asiakkaisiisi.

Osaat olla tosi innostava ja ohjaava etkä luo ollenkaan huonoa omaatuntoa meille asiakkaille! ?

Olen onnekas että sain juuri sinut ravintoterapeutikseni. Tiemme kohtasivat vain lyhyen ajan mutta tulos on ihan käsittämättömän suuri.

Painoni on tippunut edelleen ja vointini sekä jaksamiseni on parantunut ihan uskomattoman paljon.

Toivotan sinulle ihanaa alkavaa kesää ja hyvää jatkoa!

Ystävällisin terveisin!

Anne”

”Suuret kiitokset vastaanotosta ja ravintomallista. Olen soveltanut sitä omaan käyttööni ja herätellyt itseäni taas huomaamaan, kuinka paljon energiaa tarvitsenkaan voidakseni hyvin.

Etävastaanotto oli myönteinen kokemus. Koin tulleeni kohdatuksi ja kuulluksi, aivan kuin olisin ollut autenttisessa tapaamisessa. Etävastaanotolle oli helppo tulla, sillä saamani ohjeet olivat selkeät. Oli upeaa, että pääsin ravitsemusterapeutille ilman pitkää ajomatkaa!

Tunsin, että hyvinvointini ymmärrettiin kokonaisvaltaisesti, sillä vastaanotolla kävimme perusteellisesti läpi ravitsemukseen, liikuntaan ja elämäntapoihin kuten uneen liittyviä asioita, mutta tämän ohella myös mielen hyvinvointia kuten stressin vaikutusta elimistöön. Sain vinkkejä esimerkiksi levon ja läsnäolon huomioimiseen arjessani ja näitä vinkkejä noudattamalla kehoni on voinut paremmin.”
terveisin Minna

“Iso ja lämmin kiitos avustasi ja neuvoistasi kuluneen syksyn aikana. Useammalla kerralla luoksesi tullessa olen miettinyt, että onkohan tästä nyt mitään hyötyä, mutta joka kerta olen saanut lähteä syli täynnä uusia ideoita ja oivalluksia. Tästä on hyvä jatkaa. Nähdään taas seuraavalla kerralla 🙂
Terkuin Emma

”Kiitos sinulle! Minusta tuntui, että ensimmäistä kertaa joku oikeasti kuunteli ja antoi eväitä ratkaista “ongelmiani”.  Sain vastaanotoltasi enemmän irti kuin olin odottanutkaan. -K” 

“Kiitos! Laaja-alainen näkemyksesi on oikein hyvä. Tulin eka kertaa vastaanotollesi peläten, että minulle kerrataan, mitä lautasella tulisi olla. Olikin paljon muuta.”

“Erittäin todennäköisesti suosittelen 10. Kiitos hyvistä neuvoista :).”

“Hieno palvelu ja ystävällisyys ja asiantuntemus.”