Verkkovalmennus Rentoa tietoista syömistä

1

Rentoa tietoista syömistä -valmennuksen idea on, että…

     • Tietoisella ja joustavalla syömisen rajoittamisella vähennät energian saantia. Laihdut, vaikka et ole kuurilla.

     • Autat itseäsi onnistumaan sekä käyttäytymisen muutoksen, että ruokavalintojen keinoin. Kestävästi.
     • Opit keinoja ja työkaluja, jotka auttavat sinua onnistumaan loppuelämäsi painonhallinnassa melko vaivattomilla, arkisilla asioilla.
     • Harjoittelet asioita ja huomaat hyvät vaikutukset.


      Todella tärkeää!! Olen ollut vuosikausia jumissa näiden asioiden kanssa. Nyt neuvosi ovat antaneet hiukan jo tuloksia. Olen oppinut hahmottamaan syömistäni ja sen vaikutuksia tarkemmin.

Valmennus sopii sinulle, kun olet stressin runtelema ja kamppailet painopulmien kanssa, ja haluat laihtua kestävällä tavalla. Olet kenties laihduttanut kerran tai useammin jollain dieettiohjelmalla tai -kuurilla tai käytät kalorilaskuria rajoittaaksesi syömisiä. 

Opit taitoja ja saat työkaluja, joilla lopetat painon jojoilun. Voit syödä hyvällä mielellä. Et tarvitse enää tiukkoja listoja, ET tarvitse punnita ruokia. Etkä tarvitse huonoa omaatuntoa syömisistä. 

Rento tietonen syöminen -valmennus sopii, jos sinulla on  huonosta ravitsemuksesta johtuvia sairauksia, joiden hoidossa laihtuminen ja ruokavalion kuitu- ja rasva-asiat ovat tärkeitä. Näitä ovat  

   • esidiabetes, 
   • tyypin 2 diabetes,
   • uniapnea ja
   • PCOS. 

Rentoa tietoista syömistä -verkkovalmennuksen avulla

Opit keinoja valita vähemmän energiaa sisältäviä ja enemmän terveellisiä vaihtoehtoja. Teet pieniä valintoja kaupassa, kotona, päivän mittaan, ruokaa valmistaessa, ruokapöydässä.

Kehität syömiskäyttäytymistä, joka toimii elämän muuttuvissa tilanteissa.

”Oivalsin, että voin itse vaikuttaa siihen mitä syön, kuinka usein. Lisäksi pidin erityisesti kuituosuudesta.”
 

Kehität ruokasäännöt tukemaan joustavaa syömisen rajoittamista. 

Ruokamaritat vanhat ruokasäännöt, jotta uusia mahtuu tilalle. Ruokamarituksessa kriteereinä ovat paitsi ilo, myös terveys ja hyvinvointi. 

”Omat tavat ovat paljolti opittuja eikä niissä aina ole järkevää perustetta, on hyvä kyseenalaistaa omia tottumuksia. Tämä auttaa varmasti siinä, että järkevien valintojen tekeminen helpottuu ja arvot kirkastuvat. Valintoja tehdään sen mukaan, mikä edistää terveyttä ja hyvinvointia. Blokataan huonot tottumukset pois eli tehdään valintoja jo etukäteen.”

”Hyvä metafora! Siinä on viesti, että syömisessäni on paljon tarpeetonta, tulee luopua saadakseen uutta jne.”

”On hyvä tarkastella tapojaan, välttämättä niistä ei ole lainkaan tietoinen.”

Muokkaat fyysisen ja sosiaalisen ympäristösi, että onnistut myös kun olet väsynyt tai muut haasteet vievät energiaasi.

Kehität omia taitojasi ja lisäät tietojasi. Ymmärrät, miksi on tärkeää kaloreiden vähentämisen ohella panostaa ruokavaliossa kuidun saannin lisäämiseen ja rasvan laadun parantamiseen, jotta laihdut ja terveytesi paranee. Tiedät, miten syömällä saat riittävästi ravintoaineita ilman pilleripurkkeja.

”Paljon kiitoksia. Tämä valmennus on ollut minulle todella tärkeä. Olen oppinut paljon ja olo on paljon energisempi.”

Kehität ruokavaliotasi auttamaan kehoasi ja aivojasi. Oikeilla ruokavalinnoilla voit vaikuttaa ruokahalua sääteleviin hormoneihin, makumieltymyksiin ja vähentää insuliiniresistenssiä. Nämä muutokset puolestaan auttavat sinua onnistumaan.

Vahvistat omia muutostaitojasi ja sisäistä motivaatiotasi. Löydät itsellesi toimivimmat työkalut ja keinot muutoksessa etenemiseen.

Kiitos sinulle, Jaana : ) Sinä oikeasti ymmärrät hyvinvoinnin kokonaisuutena.

Ruusuja annan, hyvä jäsennelty materiaali ja sinun rauhallinen sopivatahtinen puheesi toimii tosi hyvin!

 ”Pieniä asioitahan nämä ovat”, totesi juuri 10 kiloa laihtunut asiakkaani kolmannella vastaanottokerralla. Verkkovalmennuksen asiat ovat siis asiakastyöstä. Niinpä. Pieniä asioita, jotka ovat vaikuttavat, kun ne ovat oikeita ja tilanteeseen sopivia.

 

Sinun ei tarvitse olla kuureilla, kun kehität tietoista joustavaa  syömisen rajoittamista. Kuurit voivat aiheuttaa ahmimista, painon jojoilua, itsetunnon ja pystyvyyden tunteen katoamisen. Nopeat painon vaihtelut muuttavat lihakset rasvaksi. Tämä hankaloittaa entisestään painonhallintaa, koska se vaikuttaa suoraan energian kulutukseen.

Tämän verkkovalmennuksen avulla kehität tietoja ja taitoja, joita tarvitset kestävään elämäntapamuutokseen. Sopii myös, jos olet matkalla lihavuusleikkaukseen.

Verkkovalmennus ei sovi sinulle, joka haet pikavoittoja tiukista dieeteistä tai kuureista.

Verkkovalmennus sopii sinulle, joka luotat laillistetun ravitsemusterapeutin asiantuntijuuteen, suomalaisiin ravitsemussuosituksiin, Lihavuuden käypä hoito -suositukseen, sekä tutkimustietoon perustuvaan ohjaukseen ja sen sisältöihin.

Verkkovalmennuksen tekijä - kuka olen

Olen Jaana Laitinen laillistettu ravitsemusterapeutti ja ravitsemustieteen dosentti.Toimin sivutoimisena Ravsisu Oy:n yrittäjänä.

Olen tehnyt tämän valmennuksen sinulle avuksi. Sen sisältö on kiteytynyt 30-vuoden työstäni terveyden ja työkyvyn edistämisen saralta, tutkimustyöstä, asiantuntijatiedosta ja ennen kaikkea ravitsemusterapeuttina asiakkaiden kanssa työskentelystä.

Mitä hyötyä Rentoa tietoista syömistä -valmennuksesta saat

    1. Onnistut muuttamaan ruokatottumuksiasi kestävällä tavalla, KOSKA rento joustava syöminen lähtee ajatusten ja asenteiden muuttamisesta. Pääset eroon mustavalkoisesta täysillä tai ei mitään -tyylistä.

    2. Syöt terveellisemmin ja lisäät näin omaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi.

    3. Rento syöminen lisääntyy, minkä myötä voit keskittyä elämäsi tärkeisiin asioihin. Sinulla on energiaa ja virtaa niihin. Olet tietoinen syömisistäsi, mutta elämäsi ei pyöri vain sen ympärillä.

    4. Syöt joustavasti ja rennosti muuttuvissa arjen tilanteissa. Edistät omaa hyvinvointiasi. Saat onnistumisen kokemuksia, mikä lisää voimavarojasi, esimerkiksi optimismia.

    5. Edistät omaa päivittäistä työkykyäsi: virkeyttä ja keskittymiskykyä.

    6. Edistät työstä palautumistasi. Rento tietoinen syöminen auttaa irrottautumaan työasioista jo työpäivän aikana ruoka- ja kahvitauoilla eli edistät psykologista työstä irrottautumista ja palautumista ja lisäksi syömällä oikein edistät fysiologista työstä palautumista.

    7. Joustavan tietoisen syömisen lisääntyminen auttaa laihtumisessa. Itsetuntosi ja pystyvyyden tunteesi paranevat onnistumisen myötä.

    8. Joustavan tietoisen syömisen lisääntyessä muut syömispulmat korjaantuvat, ainakin jonkin verran.

    9. Saat perustan kuntoon, jonka jälkeen myös muut syömiskäyttäytymisen ongelmat on helpompi ratkaista.

    10. Onnistut painonhallinnassa.

Laihdutus ja painonhallinta ei ole vain kaloreiden laskemista

Se on käyttäytymisen kokonaisuus, jossa onnistut pienillä arkisilla teoilla. Esimerkiksi verkkovalmennuksen konkreettinen vinkki on ”syö vasurilla hitaasti pienemmältä lautaselta”.

Ja mitä hyötyä neuvosta on?

”Kun syönti on kömpelöä ja ruoka tippuu lautasen viereen, syöntiin on pakko keskittyä enemmän jo sen vuoksi, että saa sen suuhun asti. Ei voi tehdä oheistoimintoja, kuten näprätä puhelinta tai lukea lehteä.

Ruokaa ehtii maistelemaan pidempään suussa, kun seuraava lähetys ei ole tulossa jo pikana suuhun. Huomaan ruoan olevan paljon paremman makuista tai sitten joku kerta toisinkin päin.

Ja tieten, kun ruoka menee mahaan hitaammin, ehtii tulla kylläisyyden tunne ennen kuin lautanen on syöty loppuun.”
– Kaisa

Verkkovalmennuksen toteutus ja sisältö

Saat verkkovalmennuksen sähköpostiviesteinä neljän päivän välein. Helppoa, kun voit osallistua, milloin sinulle parhaiten sopii ja missä tahansa oletkin. Voit kuunnelle videoita vaikka ulkoillessasi. Voit tallentaa työkirjamateriaalit ja palata niihin uudestaan ja uudestaan. Videot ovat katsottavissasi vuoden ajan.

Osallistun (89 €)

Klikkaa tästä

Kukin sähköpostiviesti sisältää

 1) jokaisesta osioista tärkeitä asioita korostavan yhteenveden,

2) videomateriaalit,

3) sinulle tallennettavaksi kunkin osion tehtäväkirjan, jossa on koottuna keskeiset asiat sekä tehtäviä asioiden harjoittelemiseen ja käytäntöön viemiseen.

Harjoitustehtävät edistävät muutosprosessissa etenemistä ja vahvistat itsesi johtamisen taitoja ruokatottumusten ja elintapojen kehittämisessä.

Rentoa tietoista syömistä verkkovalmennus sisältää 9 osiota (9 valmennusviestiä). Niissä on videoita ja tehtävämateriaaleja sekä yhteenvetoja.

     1. Tervetuloa valmennukseen. Hyvä tulevaisuuden tavoite
     2. Katse ruoan määrään ja energian saannin vähentämiseen
     3. Ruokasäännöt ja ruokamaritus auttavat onnistumaan.
     4. Rentoa ja joustavaa tietoista syömisen rajoittamista. Miten syöt?
     5. Sopiva ruokarytmi. Milloin syöt? – Syötkö 3-4 tunnin välein?
     6. Terveelliset valinnat: Mitä syöt aterioilla ja välipaloilla.
     7. Lisää kuitua. Se on ruokavalion ravitsemuksellisen laadun mittari.
     8. Rasvan laatu ja määrä on tärkeitä asioita. Sopivasti proteiinia
     9. Kertaus  ja tulevaisuus 

Saat Rentoa tietoista syömistä -valmennuksen
hintaan 89

Verkkovalmennuksen hinta on edullinen, koska se toteutetaan vielä puhtaasti sähköpostivalmennuksena. Maksaminen tapahtuu omassa verkkopankissasi.  Lähetän ohjeen maksamiseen, kun tilaat valmennuksen. 

Tarjous 89 € (norm 149 €) on voimassa 31.8.2021 saakka. Kiirehdi siis mukaan!

Mikäli et ole tyytyväinen valmennukseen, voit perua valmennukseen osallistumisen alussa, ensimmäisten 14 päivän aikana ja palautan sinulle rahasi takaisin.

Mietit kenties, että onko tästä sinulle hyötyä. Kannattaa muistaa, että oikotietä onneen ei ole, kun kyse on onnistuneesta laihtumisesta ja elämäntapamuutoksesta. Tämä valmennus ohjaa siihen, mitä tiedetään tutkimuksista. Lisäksi valmennuksesta saatuun hyötyyn vaikuttaa se, miten paljon itse olet valmis panostamaan valmennuksen tehtävien tekemiseen.

Kun teet pieniä valintoja päivittäin useita kertoja, niin vuodessa ja kymmenessä tulee aika määrä terveystekoja. Se vaikuttaa. Tuottaa myös kestävää kehitystä vyötäröllesi ja kukkarollesi.

Tämä verkkovalmennus ohjaa tekemään pieniä, helppoja muutoksia, jotta ne on helppo ottaa osaksi arkea. Valmennuksen harjoitukset vahvistavat muutostaitojasi. Hyötynä harjoittelusta huomaat myös asennoitumisesi ja ajattelusi muuttuvan. Se on tärkeää kestävän kehityksen saavuttamiseksi. 

Saat keinoja ja työkaluja lopettaa loputtoman syömisen.

Valmennus ohjaa muutosprosessissa etenemiseen. Kannattaa siis luottaa prosessiin, keskittyä siinä etenemiseen. Ja muistaa, että se, minkä on rakentanut hitaasti ja varmasti, ei katoa yhdessä eikä kahdessä yössä. Niin hyvässä kuin huonossa.

Jos mietit hintaa, se on todellakin edullinen tästä sisällöstä. Voit myös laskea, paljonko käytät rahaa kuukaudessa pikaruokiin ja herkkuihin. Entä muihin asioihin, joilla yrität lisätä hyvinvointiasi, vaikka ne eivät olekaan se juurisyy, johon oikeasti pitäisi panostaa?

Saat Rentoa tietoista syömistä -valmennuksen
hintaan 89 . TULE MUKAAN, TILAA HETI!