Verkkovalmennukset

Kepeästi kesällä: Y-boosteri yrittäjään energiaa ja sisua järkevillä ruokatottumuksilla

Yrittäjä, miten jaksat ja voit? Yrittäjänä olet yrityksesi veturi ja avainhenkilö. Hyvinvointisi on yrityksesi kivijalka.

Liian moni yrittäjä jättää järkevän ruokailun työpäivän aikana väliin ja yrittää porskuttaa puraisemalla jotain ja kahvin voimalla eteenpäin. Mystisesti kuitenkin paino nousee samalla ja väsyttää. Kuulostaako tutulle?

Yrittäjän terveysongelmat ovat riski yritystoiminnalle

Lihavuus on valitettavasti yleisempää yrittäjien kuin muiden työikäisten keskuudessa. Lihavuus heikentää työkykyä, koska se usein heikentää vireyttä ja siihen liittyy hitaasti kehittyviä sairauksia, kuten uniapnea, tyypin 2 diabetes, sydän ja verisuonisairaudet sekä tuki- ja liikuntaelinsairaudet.

Nämä ns elintapasairaudet ovat riski yrittäjän työkyvylle ja yrityksen liiketoiminnalle, koska yrittäjänä olet avainhenkilö. Kannattaa huomata ja muistaa, että terveellisillä elintavoilla voit ehkäistä nämä sairaudet jopa kokonaan tai siirtää niiden puhkeamista eteenpäin. Tästä on olemassa tutkimusnäyttöä. Terveelliset elintavat ovat myös perusta jo puhjenneiden sairauksien hoidossa ja siten toiminta- ja työkyvyn kannalta.

Panosta hyvinvointiisi. Y-boosteri -verkkovalmennus auttaa

Entä jos panostaisit oman hyvinvointisi ja terveytesi edistämiseen järkevillä ruokatottumuksilla? Entä jos saisit energiaa ja sisua yrittäjänä toimimiseen? Hyvinvoinnista huolehtiminen on keino edistää omaa suorituskykyäsi ja siten yrityksesi toimintaa.

Tarvitset erityisen hyvää polttoainetta jaksaaksesi samanaikaisesti sekä yrityksen johtajana että siinä toisessa ammatissasi. Kun voit ja jaksat hyvin syömällä järkevästi, pystyt parempiin suorituksiin yrittäjänä ja sinulla on energiaa kokonaisuudessaan tasapainoiseen elämään.

Miten Y-boosteri-verkkovalmennus toimii?

Osallistu verkkovalmennukseen milloin ja missä sinulle sopii. Saat valmennuksen osioina sähköpostiisi ja voit edetä omaan tahtiisi. Materiaalit ovat käytössäsi 3 kk ajan.

Saat motivaatiota, tietoa, vinkkejä ja työkaluja toteuttaa yrittäjälle järkeviä ja terveellisiä ruokatottumuksia sekä edistää hyvinvointiasi. Se auttaa myös pohtimaan virheellisen ravitsemuksen syitä. Niihin vaikuttamalla teet muutoksen kestävällä tavalla.

Valmennus ei sisällä mitään kuuria tai ohjelmaa, jota pitää orjallisesti noudattaa. Sinä valitset, mitä ja milloin teet. Valitset itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot ja työkalut itsestäsi huolenpitoon.

Tärkeää on miettiä valmennuksen aikana, miten tämä auttaa minua, miten tämä asia on kohdallani. Silloin saat parhaan hyödyn valmennuksesta. Joskus hyvä muutos voi edetä panostamalla yllättäviin asioihin. Esimerkiksi voit vahvistaa entisestään sitä, mikä on jo kunnossa ja hyvin. Ihan niin kuin bisneksissäkin.

Y-boosterin tavoitteet

Saat konkreettisia vinkkejä ja työkaluja siihen, miten

– syödä järkevästi kiireisessä aivotyössä ja fyysisesti raskaassa työssä.
– saat stressisyömisen kuriin ja onnistut painonhallinnassa.
– saat unesta ja liikunnasta energiaa ja sisua ruokatottumusten muuttamiseen.
– saat hyvinvointia ja parempaa jaksamista.
– pidät itsestäsi huolta.

Osta valmennus kampanjahintaan 49 euroa (normaalisti 139 euroa). Panosta itseesi, se kannattaa!

Olet tärkeä ja arvokas! Pidä huolta itsestäsi!