Ravitsemusterapeutin ryhmäohjaus edistää terveyttä ja hyvinvointia

Ravitsemusterapeutin ryhmäohjaus edistää terveyttä ja hyvinvointia. Osallistu sinäkin etäohjaukseen kotisohvaltasi. Panosta kestävään ruokatottumusten muutokseen ja terveempään tulevaisuuteen! Juuri nyt on hyvä aika aloittaa.

Ryhmäohjaus alkaa kyselyllä jo ennen ensimmäistä tapaamista. Lisäksi sovitaan ruokapäiväkirjan pitämisestä ja muista kotitehtävistä.

Päiväkirjojen, kyselyjen ja tehtävien avulla johdat itseäsi muutoksessa onnistumiseen. Saat toimivia työkaluja ja muutostaitoja ajattelun, asenteiden ja käyttäytymisen muuttamiseen kestävän kehityksen periaatteilla. Opit sen, miten onnistut!

Uusia ryhmäohjauksia alkaa

PCOS ja ravitsemus

PCOS vaikuttaa naisen terveyteen ja hyvinvointiin monin tavoin. Terveellisillä ruokatottumuksilla edistät hyvinvointiasi ja vähennät aineenvaihdunnan poikkeavuuksia. Painonhallinta ja laihtuminen voi olla avain myös mahdollisten lapsettomuushoitojen onnistumiseen.

PCOS-ravstartti ohjaa terveellisiin ruokatottumuksiin ja painonhallintaan. Haluaisitko mukaan ravitsemusterapeutin ohjaamaan pilottiryhmään? Saat lisätietoa antamalla yhteystietosi

Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan:

Hei ihana nainen,
Ravitsemusterapeutin ryhmäohjaus edistää terveyttä ja hyvinvointia. Saat tukea ruokatottumusten ja elämäntapojen muutokseen myös vertaisilta. Osallistu Nisesisu-ryhmään!
Kokoontuminen keskiviikkoisin klo 18.30-20.00.

Mukaan mahtuu vain kahdeksan naista. Kiirehdi!

Ruokatottumusten ja elintapojen muutokset ovat tehokkaita uniapnean ja tyypin 2 diabeteksen ehkäisyssä ja hoidossa.

Hei sinä mies tai nainen,
Tule mukaan ryhmäohjaukseen, jos uniapnea, tyypin 2 diabetes tai esidiabetekses kolkuttavat jo kehossasi. Onnistu muutoksessa ja vahvista terveyttäsi. Voit jopa ehkäistä tai siirtää sairauden puhkeamisen.

Aivoruoka ja rento tietoinen syöminen edistävät työuupumuksesta kuntoutumista ja toimintakykyä.

Hei työuupumuksen kokenut,
Ruokatottumuksilla voit tukea työuupumuksesta kuntoutumistasi. Rento tietoinen syöminen ja aivoruokavalinnat edistävät kehon, aivojen ja mielen hyvinvointia. Saat energiaa ja voimaa.