Aivoruokailusta terveyttä, työkykyä ja hyvinvointia


Vastaa kyselyyn klikkaamalla tästä

Aivoruokailusta terveyttä, työkykyä ja hyvinvointia.

Oletko sinä kiinnostunut edistämään aivojesi hyvinvointia, terveyttä ja työkykyä ruokatottumuksilla?

Oletko nähnyt Edelleen Alice -elokuvan? Koskettava tarina. Kertoo siis naisesta, joka sairastaa muistisairautta ja miten sairaus vaikuttaa hänen ja hänen läheistensä elämään. Asia koskettaa meistäkin useita ihan päivittäin.

Osa muistisairauksista kehittyy huonojen ruokatottumusten ja muiden elintapojen seurauksena. Stressi raatelee myös aivojen hyvinvointia. 

Aivosairauksia voi ehkäistä terveellisillä elintavoilla ainakin jossain määrin, kun kyse on esimerkiksi kohonneen verenpaineen haitoista tai verisuoniperäisestä muistisairaudesta.

Olin juuri elokuvan katsomista aloittaessani miettimässä, että mihin kohdentaisin työaikaisen ruokailun verkkovalmennuksen, jota suunnittelen.

Mietin, että aivoruokailusta ei ole hirveästi puhuttu. Aivoruuista löytyy listaa, mutta muutkin tekijät vaikuttavat aivojen toiminta- ja työkykyyn ja palautumiseen. 

Mitä mieltä olet tästä verkkovalmennusideasta? Kiinnostaako aihe? Haluatko sinä edistää ruokatottumuksilla aivojesi hyvinvointia ja terveyttä? Osallistuisitko verkkovalmennukseen?

Pyytäisin sinua ystävällisesti vastaamaan painikkeen takana olevaan kyselyyn. Vastauksesi auttaisivat minua suuresti tässä asiassa.

Kyselyn lopussa on kiitokseksi vastauksistasi pohja työviikon ruokalistan ja välipalojen suunnitteluun.

Kivoja kesäpäiviä ja tuhannet kiitokset avustasi!

terveisin Jaana, ravitsemusterapeutti


Vastaa kyselyyn klikkaamalla tästä